Begeleiding

Ga je ervoor?

Lieve Vrouw,

 • Heb jij het gevoel dat je gedachten en overtuigingen je tegenhouden bij het bereiken van je ideale leven?
 • Ben je altijd op zoek naar bevestiging van anderen, maar lijk je dat nooit te ontvangen?
 • Heb je het gevoel dat je toestemming nodig hebt voor je grote beslissingen durft te nemen?
 • Werk je hard om erkenning te krijgen, maar voel je dat je blokkeert omdat je onzeker bent over je kennis en vaardigheden?
 • Heb je een gevoel van schaamte, onzekerheid of schuldgevoelens die je beperken in zijn wie jij bent en doen wat jij wilt?
 • Heb je het gevoel dat de relatie met jezelf harmonieus is, maar dat er onverwerkte emoties in de weg van een gelukkig leven staan?
 • Ben je al vaker aan de slag gegaan met je zelf op persoonlijk en spiritueel gebied te ontwikkelen, maar blijf je tegen de zelfde dingen aan lopen?

Als je één of meer van bovenstaande vragen met Ja kunt beantwoorden of je ook maar enigszins bekend voorkomen kan ik je helpen.

Wat is het probleem…

Het is geen geheim dat veel spirituele vrouwen die heel veel talenten en vaardigheden hebben vast lopen door angst en onzekerheid. Eén van de belangrijkste redenen hiervoor zijn de overtuigingen en patronen die je in de loop van het leven hebt aangeleerd en die toen heel nuttig waren om je te beschermen. Nu zijn diezelfde overtuigingen de grootste obstakels om je kracht te claimen.

Als deze overtuigingen en patronen niet (h)erkend worden kan dat er toe leiden dat je je laat vasthouden in schaamte, schuldgevoelens en zelf sabotage in het leven.

Vooral vrouwen hebben last van een te hoog verwachting en eisen pakket. Je kijkt naar de vrouwen om je heen en in de reclame beelden en ziet onrealistische uitvoeringen van hoe een vrouw zou moeten zijn. Hoe ze eruit ziet – altijd onberispelijk, slank, modern en vrolijk, wat ze doet – een topfunctie met veel verantwoording zonder veel moeite te doen, en hoe ze het doet – altijd met plezier en zonder moeite.

Deze beelden nemen we in onszelf op en doordat we ze vanaf onze jeugd te zien krijgen geloven we dat ze waar zijn. We geloven dat vrouwen een soort ideale wezens zijn.

De werkelijkheid is vaak anders en dat is de oorzaak van veel verdriet en onbewuste pijn. Je blijft proberen te voldoen aan het ideaal beeld dat alleen in de fantasie en schone schijn kan bestaan. Vaak ben je je niet eens bewust dat die teleurstelling, pijn en verdriet er is.

Als je geen actie onderneemt zullen die gevoelens je hele leven beïnvloeden en saboteren.

Wat veroorzaakt precies die teleurstelling en pijn?

De oorzaak is het pakket van overtuigingen en patronen dat je vanaf je jeugd ingeprent hebt gekregen. Eerst vanuit de opvoeding en later door de omgeving en onze eigen ervaringen. Deze overtuigingen en patronen kunnen maken dat je jezelf onbewust beperkt of saboteert bij het stellen van je doelen en mogelijkheden in je leven. Je hebt geleerd dat dingen niet kunnen, niet mogen en niet horen.

Deze beperkingen kunnen zich op diverse manieren uiten: problemen met grenzen stellen, de controle over je leven uit handen geven, een laag zelfbeeld, geen zelfvertrouwen, jezelf klein maken om geaccepteerd te worden door de massa, alleen maar geven en niet kunnen ontvangen enz.Werk stress

De overtuigingen en patronen die je hebt zijn daar omdat je ze ooit nodig had om op een goede manier verder te kunnen. Diezelfde overtuigingen beperken je nu in het bereiken van je ware potentie en hoe je kunt leven vanuit je eigen innerlijke kracht en waarheid als de sterke mooie vrouw die je bent.

Dit begeleidingsprogramma bied je de kennis en vaardigheden die ik leerde tijdens mijn eigen reis naar heel wording, zodat jij jouw beperkende overtuigingen kan ombuigen en in je kracht kan gaan staan.

Waarom kiezen voor begeleiding?

Ik bied dit programma aan omdat ik na een jarenlange zoektocht naar heelwording de resultaten ontving die zo belangrijk en levens veranderend waren dat ik dit heel graag met andere vrouwen wil delen.

Ik realiseerde me dat het helen van je ZELF absoluut essentieel is om de obstakels te verwijderen, zodat je je volledige en totale kracht kunt benutten en voldoening kunt halen uit je leven.

Het is tijd om je eigenwaarde te claimen en je innerlijke kracht en intuïtie te gaan gebruiken!

Voordat ik daadwerkelijk aan de slag ging met het helen van mij ZELF had ik er al lang naar gekeken. Ik had het in mijn handen en draaide het rond en rond. Ik vond vele wegen om het te ontwijken én om niets te veranderen. Ik had weinig zelfvertrouwen, moeite met grenzen aangeven laat staan dat ik mijn grenzen stevig neerzette en ik voelde me onzeker als ik in het middelpunt van aandacht stond.

Ik wist dat ik aan de slag moest met de oorzaken als ik mijn eigen leven op mijn manier wilde leiden. Dat ik alleen echt kon groeien als ik onder ogen durfde te zien wat me tegenhield om mijn plaats in de schijnwerpers in te nemen.

Dus waagde ik de sprong en kreeg hierbij de hulp die ik nodig had. Het was zo simpel en zo bevrijdend. Dat had ik me nooit kunnen voorstellen.

Soms was het ook lastig en had ik graag iemand gehad die mij verder kon helpen. Die wist wat ik meemaakte in mijn groeiproces.

Die persoon wil ik voor jou zijn!

Wanneer je gaat focussen op het helen van je ZELF ben je niet langer bezig met de verschillende uitingen en problemen van niet heel zijn. Je gaat aan de slag met datgene dat de oorzaak is van al die verschillende symptomen.

Door jouw ZELF te helen worden alle gebieden van je leven aangeraakt en getransformeerd op een diep niveau.

Mijn doel is eenvoudig:

Jou voorzien van de benodigde informatie, kennis en vaardigheden om de beperkende overtuigingen en patronen in je leven, die je ongelukkig en ongezond houden, om te buigen en een nieuwe basis neerzetten die jou helpen om echt je ZELF te zijn.

Als jij je persoonlijke groei en het leven vanuit je innerlijke kracht en intuïtie serieus neemt en klaar bent voor deze hele bijzondere, boeiende reis naar je ZELF nodig ik je van harte uit om deel te nemen aan het programma.

Hoe werkt het?

Als je bij mij komt met fysieke en/of mentale klachten gaan we eerst kijken wat je anders wilt zien in jouw leven. Vervolgens gaan we kijken hoe je dit vorm kunt geven.

Dit doe je vanuit een veilige, ondersteunende en uitnodigende ruimte waarin je jezelf kunt helen. Er is geen oordeel of kritiek, het gaat om de acceptatie van dat wat er is en waar je op dit moment in je leven staat. Juist door de acceptatie kan verandering ontstaan. Dat neemt niet weg dat nieuwe inzichten behoorlijk confronterend kunnen zijn.

Ik combineer mijn intuïtieve vaardigheden, zoals helder weten en voelen, met aantoonbaar succesvolle oefeningen en methoden om jou te helpen ontdekken hoe jij jezelf tegenhoudt om het allerbeste te zijn dat je kunt zijn…..namelijk JE ZELF!

Hou het simpel is mijn leefwijze en motto in alle ondersteuning die ik bied. Mijn kracht ligt in het terugbrengen van schijnbaar onontwarbare kluwen emoties en bijkomende omstandigheden naar de basis. Ik help je de kern te zien en vandaar uit andere keuzes te maken die passen bij jou en wat jij wilt in dit leven.

Waarom begeleiding werkt

Plannen maken is makkelijk….Het gaat erom dat die plannen ook uitgevoerd worden. Als jij al herhaaldelijk hebt geprobeerd om iets in je leven anders te gaan doen en het is je tot nog toe niet gelukt om deze verandering blijvend te laten zijn, dan is er waarschijnlijk iets dat je niet weet. Begeleiding kan dan het verschil betekenen tussen falen en succes. Ik help je om de obstakels te herkennen en hoe je ze in de toekomst kunt vermijden, zodat je meer tijd voor je zelf, meer ontspanning en voldoening in je leven en minder stress hebt.

Ontspanning, tijd voor jezelfBegeleiding werkt omdat het ondersteuning, structuur, bemoediging en een stok achter de deur geeft, terwijl je tegelijkertijd nieuwe vaardigheden en een andere manier van denken (mindset) leert.

De kans van terugvallen in oude gewoontes is vele malen groter als je het zonder begeleiding doet.

Blijvend resultaat is wat telt. Daarom besteed ik veel tijd aan oefenen, herhalen en het echt eigen maken van de nieuwe vaardigheden. Zodat je ze ook na beëindiging van de begeleiding zelfstandig in je leven kan blijven toepassen.

Het persoonlijke begeleidingsprogramma is een krachtige ervaring waar je persoonlijk ondersteuning, waardevolle inhoud en begeleiding van iemand die het al heeft doorlopen, ontvangt.

Na het doorlopen van mijn eigen zoektocht naar heling heb ik een stappenplan ontwikkeld dat alle vrouwen kan helpen om weer helemaal zichzelf te zijn en hun ware potentie te leven.

Tijdens de begeleidingsperiode loop ik persoonlijk met je mee door het transformerende 6 stappen proces dat jou helpt je zelf te helen en je ideale leven te creëren.

Omdat ieder mens en iedere situatie uniek is, is ook elk proces uniek. Voor de begeleiding put ik uit alle mij ter beschikking staande kennis, kunde en ervaringen. Hoewel elk traject anders is zijn er een aantal stappen die ik, toegespitst op jouw situatie en behoefte, volg.

Stap 1 Ontdek Wat Jij Wilt In Dit Leven En Wat Jouw Fundamenten Zijn

 • Ontdek hoe onbewuste patronen en overtuigingen je vasthouden en tot nog toe weerhouden van het leven dat je zou kunnen leven.
 • Begrijp hoe je opvoeding en omgeving de basis hebben gelegd voor wie jij NU bent.
 • Ontdek de invloed van je opvoeding en omgeving op je huidige overtuigingen over je lichaam, voeding, financiële overvloed, relaties e.d.

Stap 2 Herken De Taboes, Patronen En Overtuigingen Die Je Tegenhouden Om Je Zelf Te Helen.

 • Herken de patronen en overtuigingen die je onzekerheid voeden waardoor je ze toestaat je leven in negatieve zin te beïnvloeden.
 • Leer hoe je zelfbeschermingsmechanisme de beperkende patronen en overtuigingen in stand houden.
 • Claim je eigenwaarde en eigenheid door de maskers die je draagt om je zelf te beschermen af te zetten.
 • Leer hoe je de cirkel van beperkende gedachten en patronen kunt doorbreken

Stap 3 Benoem Wat Je Mist

 • Krijg helderheid over wat je mist in het leven, zodat je het vanuit je zelf kunt invullen en opvullen.
 • Ontdek de manieren die je tot nog toe hebt gebruikt om dit gemis te compenseren.
 • Durf de emoties te voelen en te luisteren naar wat ze je vertellen. Verwelkom verandering in je leven.

Stap 4 Stop Met Denken Dat Je Het Iedereen Naar De Zin Moet Maken

 • Begrijp dat onzekerheid en schuldgevoel niet van jou zijn, maar een gevolg van wat je in je leven tot nog toe hebt geleerd en ervaren.
 • Vind het kind in je zelf dat nog steeds op zoek is naar bevestiging en goedkeuring van anderen om te kunnen en mogen doen wat zij wil.
 • Ontdek hoe je het patroon van zoeken naar bevestiging buiten je zelf kunt doorbreken. Hierdoor ontstaat grotere zelf liefde en verbinding met anderen in je leven.

Stap 5 Sta Je Zelf Toe Om Emoties Te Voelen

 • Sta jezelf toe om verdriet te hebben om wat je mist in je leven.
 • Krijg tips en handvatten over hoe je de helende werking van je emoties optimaal kunt ervaren.
 • Begrijp dat jezelf toestemming geven om te voelen, jezelf toestemming geven om de vrijheid en vrede in je zelf te ervaren is.

Stap 6 Transformeer Je Innerlijke Patronen En Overtuigingen Van Beperkend Naar Onvoorwaardelijk Liefdevol En Opbouwend

 • Transformeer de behoefte aan erkenning van buiten jezelf naar de bevestiging van binnenuit die je altijd tot je beschikking hebt.
 • Ontdek hoe liefdevolle zorg voor je zelf de basis is voor houden van je zelf en het vergroten en ondersteunen van deze onvoorwaardelijke liefde.
 • Leer hoe je je zelf ondersteunt met opbouwende overtuigingen en hoe dit de heling van je zelf tot stand brengt.

Stap 7 Leven Zoals Je In Je Hart Voelt Dat Goed Is

 • Door het helen van je Zelf krijg je veel nieuwe energie die de basis is voor een nieuwe manier van leven. Creëer een nieuwe visie en plan voor je leven.
 • Maak de opbouwende gedachten die jou en je nieuwe leven weerspiegelen, eigen. Ontdek hoe je dit doet en versterkt.
 • Het helen van je zelf is een proces dat in jouw eigen tempo gaat. Je krijgt belangrijke tips die je helpen terwijl jij doorgaat met het proces van zelf realisatie.

Wat anderen zeggen over de begeleiding door Diana:

Dag Diana,

Het gaat goed met me. Ik ben helemaal fan van de oefening met de handen. Het heeft me al goed geholpen. Om op ideeën te komen, om me sterker te voelen,… Het zet innerlijk ’t een en ’t ander op gang. Het brengt me in evenwicht en geeft me meer zelfvertrouwen.

 • Annelies v.D.

Soms heb je een sterke wens of droom, maar je hebt werkelijk geen idee hoe je moet beginnen. Dan komt Diana om de hoek kijken. Stap voor stap heeft ze me enorm geholpen de droom concreet te krijgen en er heldere hapklare brokken van te maken. Alle wakken en beren, die ik altijd zag leken weg te zijn, het leek ineens heel realistisch. Helder en concreet heeft Diana me begeleid. Door kritische vragen te stellen, moest ik dieper nadenken over mijn motivatie en angsten. Ik heb het als zeer verhelderend ervaren met heel veel “ohja” momenten.

– Natalia Zijlstra

Daarbij is Diana ook een kei in het je bewust maken van jezelf… wat is jouw keuze, wat wil jij, wat is voor jou het beste…

– Astra Kok

Ik stap bij Diana altijd in een warm bad. De tips en trucs die ik mee krijg zijn altijd direct toepasbaar. Voel me vrij om alles uit te spreken. Voel me begrepen. Dank je wel voor de goede zorgen! Ik raad iedereen naar je toe te gaan!

– Ellen Hulstein

Ik heb ook veel lessen geleerd: ik kan al beter hulp vragen. Ik ben ook gelukkiger. Heb vrede met mezelf. Nu is een relatie niet meer nodig maar ik zal ze ook niet uit de weg gaan, als het een meerwaarde is.

– Hilde

Ik ken Diana alweer een aantal jaren. Met haar manier van coachen weet ze iedere keer die dingen te raken waar je weer een stapje verder mee komt. Ze doet dat op een rustige en liefde volle manier. Je komt dichter bij jezelf en je krijgt een andere kijk op de situatie. Wat heel waardevol is.

– Pauline Brouwer

Mogelijke resultaten van de begeleiding

Je krijgt de controle over je leven weer in eigen handen.
Je leert zonder schuldgevoelens of schaamte kiezen voor Je Zelf .
Je ervaart blijvende verandering in je leven.
Je leert de signalen van je lichaam en ziel leren herkennen, zodat je makkelijker keuzes kunt maken die bij jou passen.
Je gaat beter voor jezelf zorgen en luisteren naar wat je echt nodig hebt;
Je voelt  je innerlijke kracht weer en herkent de signalen, waardoor je andere keuzes maakt.
Je durft weer te vertrouwen op de signalen van je lichaam en ziel.
Je voelt  je (Her)verbonden met je ware zelf
Je hebt meer tijd voor je zelf en meer ontspanning in je leven.
Je bent in contact met wat je werkelijk nodig hebt en kan jezelf dit geven
Je hebt inzicht in de belemmerende overtuigingen rondom je gedrag en kan deze ombuigen naar positieve, opbouwende overtuigingen.
Je hebt een gezondere relatie met je ZELF en het leven ontwikkelt.
Je gaat belastende energieën die invloed hebben op je keuzes opruimen (helen)
Zelfacceptatie
Je ervaart meer vreugde, passie en bezieling in je leven
Geef je zelf toestemming om succesvol te zijn en bereik meer dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden.
Stel gezonde grenzen en bepaal je eigen waarde
Voel je waardevol en in staat om gezonde relaties te hebben
Groei naar authenticiteit: Ontdek je echte behoeften en verlangens
Ga van strijd naar ‘flow’. Herdefinieer zelfzorg en pas het dagelijks toe.
Voel je veilig en comfortabel met jezelf. Word steeds meer thuis in je heelheid.
Voel je verbonden in en met het leven. Weet dat je bent waar je moet zijn
Leef je levensdoel en dromen. Ga voor datgene dat je echt wilt.

Begeleiding is een boeiende reis met als bestemming Je ZELF!

Veel vrouwen ervaren al dagelijks de positieve resultaten van mijn begeleiding. Ze ervaren rust in zichzelf en een positieve, opbouwende leefomgeving. Dat gun ik jou ook!

Het raakt me als ik vrouwen als jij zie worstelen om alles voor iedereen te zijn en zichzelf daarbij te vergeten. Het is mijn passie en doel om zoveel mogelijk vrouwen te helpen om zichzelf te zijn en met respect en liefde voor zichzelf en anderen te leven.

Mijn begeleiding is gericht op het herstellen van eigenwaarde, zelfvertrouwen, liefde voor jezelf en (h)erkenning van de innerlijke kracht en schoonheid die je in je hebt.

Ik werk oplossingsgericht. Geen ellenlange gesprekken of zoektochten in het verleden, maar oplossingen in het NU.

Wat vraagt het van jou?

 • Je hebt de bereidheid om dingen anders te doen dan je tot nog toe deed.
 • Je bent bereid om te doen wat nodig is om je zelf en je leven te helen.
 • Je bent je bewust dat heling van je zelf en jouw processen op jouw tijd en tempo plaats vinden. Je ontvangt alle informatie die je nodig hebt en ondersteuning tijdens dit proces.
 • Toewijding om datgene dat ik je aanreik serieus toe te passen. Veranderen van gedrag is iets dat je kunt leren als je weet hoe.
 • Bereidheid om uit je comfort zone te stappen en open en eerlijk de relatie met je ZELF als uitnodiging tot zelfonderzoek te gebruiken
 • Open staan voor een eventueel hele nieuwe manier van leven en je ZELF. Je kunt pas veranderen als je bewust bent dat het anders kan; ‘Als je blijft doen wat je deed, krijg je wat je kreeg’
 • Tijd, geduld en aandacht: houd er rekening mee dat bepaalde oefeningen dagelijks ca. 15 á 20 minuten tijd van je kunnen vragen
 • Besef dat jij – en alleen jij – de enige persoon bent die de verandering in beweging kan zetten

Coaching is een op jou afgestemde reis. Je leert hoe je weer vanuit je hart en ziel gaat leven. De begeleiding die ik geef is praktisch en concreet van aard en gericht op bewustwording.

Vraag NU Je Gratis Gesprek Aan

Wat mag je van mij verwachten?

 • Vertrouwen in jou en het bereiken van jouw hoogste doel en visie in dit leven.
 • De mogelijkheid om 100 % Je Zelf te zijn.
 • Ik stimuleer je om altijd vanuit je hoogste zelf en potentie te handelen en ZIJN, zelfs als je dat zelf nog niet zo ervaart.
 • Toewijding om jou te ondersteunen in de processen die je doorloopt.
 • Ik help je de focus te houden op jouw doelen en de verantwoording te nemen voor je acties. Ik houd je aan de gemaakte afspraken.
 • Ik help je oplossingen te vinden voor de uitdagingen die je tegenkomt.
 • Een grote betrokkenheid bij jouw welzijn en geluk.

Wat krijg je:

Je krijgt gedurende de periode van de begeleiding mijn onverdeelde aandacht. In deze periode hebben we intensief contact. Sessies in de praktijk, via mail en on line.

 • We beginnen met een VIP dag waarin de basis gelegd wordt voor jouw transformatie.
 • Om je nieuwe inzichten te verankeren hebben we de eerste 3 maanden wekelijks een online contact. Daarna 2x per  maand.
 • Elke twee weken ontvang je een voortgangs mail, die je ingevuld naar mij terug stuurt. Zo blijf je gefocust op je doel.
 • Tussen de sessies in kun je je vragen via de mail stellen.
 • Tijdens de begeleidingsperiode heb je altijd toegang tot mij via de mail, indien nodig en/of gewenst plannen we een online afspraak in.
 • Je ontvangt regelmatig verdiepende en inspirerende opdrachten en oefeningen via de mail.
 • Halverwege het traject hebben we weer een afspraak in de praktijk.
 • We sluiten af met een lunch op een mooie locatie.

Je krijgt alles dat je nodig hebt om jouw transformatie tot een succes te maken. De hele begeleidingsperiode ben ik je persoonlijke coach, mentor, klankbord, vraagbaak, klaagmuur en wegwijzer.

Voor wie is dit aanbod

Ik werk alleen met vrouwen die er echt voor gaan. Die begrijpen dat de verandering alleen plaats kan vinden na zorgvuldig onderzoek van onderliggende patronen en gedachten. Vrouwen die de confrontatie met zichzelf aan durven gaan en bereid zijn om de diepte in te gaan. Tijdens deze hele periode zal ik je met respect confronteren én ondersteunen.

Het hele programma is concreet, helder en de tips en oefeningen zijn direct toepasbaar in je dagelijks leven.

Het is geen theekransje. Er worden diep verborgen emoties, gedachten en patronen naar het licht gebracht. Loslaten van het oude en het omarmen van het nieuwe, een lach en een traan en vooral heel veel blijdschap is wat dit programma kenmerkt.

Durf je het aan?

Vraag hier je kosteloze gesprek aan met mij

Dit gun ik jou

Omdat ik weet hoe lastig het kan zijn om de balans te vinden tussen werk en gezin. Omdat ik weet dat jij het verdient om jezelf weer die tijd, aandacht, liefde en waardering te geven.

Omdat ik heel erg graag wil dat jij gelukkig bent met je leven. Geloof me, ik weet hoe eng het kan zijn, maar ik weet ook hoe goed het voelt om de stap te zetten…

Ik zeg DOEN. Laat je niet langer tegenhouden door beperkende overtuigingen en gedachten.

Vraag hier je kosteloze gesprek aan met mij

Vanaf NU wordt het anders, vreugdevol en inspirerend

Maar alleen als je NU in actie komt. Vraag het gesprek aan, laat je verrassen door het bijzondere aanbod dat ik je doe. Gun je zelf het goede gevoel dat je krijgt door voor je zelf te kiezen.  Neem de controle over je leven weer in eigen handen.

Vraag hier je kosteloze gesprek aan met mijstock-3

DOEN! Dan ervaar je vanaf nu weer de rust, liefde, waardering en balans in je leven.

Zet de eerste stap en klik op de link! Tijdens ons gesprek kun je je vragen stellen en vertel ik je uiteraard ook je investering in je zelf.

Als ik je formulier heb ontvangen, zal ik je mailen om een telefonische afspraak met mij in te plannen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *