De Beste Versie Van Je Zelf

Tijdens het rond kijken op internet kwam ik het tegen: “Wordt de beste versie van jezelf…”  En terwijl ik daar over nadacht kwam er een gedachte of eigenlijk kwamen er meerdere gedachten in me op 🙂

Ben ik niet goed genoeg zoals ik ben dan…?

Als ik een beter versie van mezelf moet worden betekent dat dan dat ik nu niet goed ben? Een gedachte die ik nou juist van me af geschud heb…

De beste versie van je zelf zijn En als ik nou wel al de beste versie van mezelf ben…. betekent dat dan dat ik achter over kan leunen en niets meer hoef te doen of leren?

Natuurlijk is dat niet zo:) De beste versie van je zelf is zoals je nu bent. Wel is het naar mijn gevoel zo dat elke versie van mezelf de beste versie is. Alles wat ik leer is een upgrade van die beste versie….

Alles dat je leert, elke fout die je maakt draagt bij aan je groei en ontwikkeling en is een upgrade van je beste versie.

Dus je blijft altijd de beste versie van jezelf is dat nou leuk of is dat leuk:)

Is het niet heerlijk om je te realiseren dat je gewoon al de beste versie van jezelf bent? Ik vind het een verademing en het helpt mij enorm om het ‘moeten’ te laten voor wat het is.

Worstel Jij Ook Met Die Druk Om De Beste Versie Te Zijn Van Je Zelf?

  • Perfectie is niet ideaal en sterk overschat. Fouten maken, ervaren en gaandeweg leren is wat wij mensen doen. Zo worden we mooie, sterke mensen met mededogen en begrip voor anderen.
  • Stop met je zelf vergelijken met anderen. We hebben allemaal ons eigen pad te bewandelen. Mijn manier van leren en ervaren is niet de jouwe en dat is prima. Spiegel je niet aan wat je aan de buitenkant ziet.
  • Hou van je zelf en koester de kwaliteiten en mooie eigenschappen die je hebt.

En onthoud: Jij bent de beste versie van jezelf! Je bent uniek en een mooi mens en je blijft leren en ervaren zolang als je hier op aarde rond loopt. En daar mag je van genieten!handtekening Diana Tins

Ps: Ik hoor graag van je hoe jij dit ervaart? Herken je de behoefte om aan de eisen van anderen te voldoen en hoe ga jij daar mee om? Laat het me weten. Ik reageer altijd 🙂


In mijn praktijk help ik al vele jaren vrouwen met het bereiken en houden van de balans in het leven. Het is mijn missie om vrouwen te helpen zien en voelen dat het leven zoveel makkelijker, leuker en liefdevoller kan zijn als je durft te vertrouwen op jezelf en je intuïtie. Ik help je om weer van jezelf te gaan houden en jezelf liefde, tijd, aandacht en waardering te geven zodat je niet meer hoeft te zoeken buiten jezelf.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *