Waarom jouw dromen nooit waar worden…

Dromen over een ander leven, met meer voldoening, geluk, plezier en geld doen we allemaal van tijd tot tijd en misschien zelfs wel vaker 🙂 Hoe wil jij leven?En misschien doe je het zelfs wel vaker dan alleen af en toe…. misschien ben je wel constant bezig met hoe je leven er uit zou kunnen zien als je maar….

  • Meer tijd had
  • Meer lef had
  • Meer know how had
  • Meer geld had

En waarschijnlijk begin je ook heel regelmatig met (kleine) veranderingen aanbrengen in je dagelijks leven om na een paar dagen te ontdekken dat het niet uitpakt zoals je het voor je zag. En ben je daar dan weer boos en/of gefrustreerd over, want je wilt zo graag en anderen lijkt het zonder problemen te lukken.

Waarom lukt het jou dan niet?!

De drie meest voorkomende redenen hiervoor zijn:

  1. Je focust op wat je niet wil in plaats van datgene dat je wel wil. Wat je hier aan kunt doen is letten op de gedachten die je hebt. Geef aandacht aan je gedachten. Vraag je zelf: Is deze gedachte in overeenstemming met dat wat ik voor mezelf wil, met het leven dat ik graag zou willen leiden?
  2. Je gelooft over je zelf dat jij ‘het’ niet kunt of dat het niet mogelijk is voor jou om je droom te manifesteren en je ideale leven te leiden zoals jij dat wil. Om je denkpatronen te ontrafelen kijk je naar de resultaten die je nu ziet in je leven. Wil je andere resultaten? Verander je denk patroon over jezelf het leven.
  3. Je staat angst, twijfel en zorgen toe om de beslissingen voor je te nemen. Je hebt de keus over welke gedachten je alleen aandacht geeft en welke gedachten je omzet in actie. Wees je bewust van je gedachten. Realiseer je: dit is een gedachte vanuit angst, twijfel of zorgen en kies om je gedachten te richten op de mogelijkheden en kansen die jou op dit moment in je leven zoeken en schrijf dit op!

Herken je deze 3 droom vernietigers? En denk je nu… Ja ja leuk hoor Diana, dat klinkt wel heel leuk en best makkelijk, maar in de praktijk is het toch anders….

Dan zeg ik: “Je hebt gelijk :), in de praktijk is het een kwestie van bewust bezig blijven met dat wat je wel wil in je leven. Het is bewust blijven van dat wat je denkt. Leren om je eigen gedachten te observeren en bewust de keuze te maken of je een beperkende gedachte wil geloven en jezelf op je oude, vertrouwde plek wil houden of dat je deze beperkende gedachte ‘parkeert’ voor een later moment en NU kiest om je droom waar te maken.

Wees nieuwsgierig, nodig de goede dingen uit die in jouw leven willen zijn en sta je zelf toe om in liefde te groeien… Wat je ook doet, je zult resultaten zien in je leven.

Zou het niet fijn zijn als je die resultaten in overeenstemming zijn met wat jij wil in je leven?

Ik hoor het graag van je 🙂

En heb je hulp nodig? Kom dan naar “Bouw aan je droom, leef je droom” op vrijdag 11 november 2016 🙂 Je leest er hier alles over.

Lieve groet,

Diana


In mijn praktijk help ik al vele jaren vrouwen met het bereiken en Diana Tins - van Sandwijkhouden van de balans in het leven. Het is mijn missie om vrouwen te helpen zien en voelen dat het leven zoveel makkelijker, leuker en liefdevoller kan zijn als je durft te vertrouwen op jezelf en je intuïtie. Ik help je om weer van jezelf te gaan houden en jezelf liefde, tijd, aandacht en waardering te geven zodat je niet meer hoeft te zoeken buiten jezelf.

Download hier mijn e book 5 gouden regels voor rust in je hoofd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *