Durf jij te dromen?

Dromen en vooral dagdromen…. ik hou er van 🙂

Dagdromen geeft me de inspiratie die ik nodig heb om mijn hart te volgen. Het helpt me zien hoe het kan zijn en zal zijn…

Dromen zijn de schetsfase van hoe jij je leven wil leven

Stel je eens voor hoe het zou zijn als alles waar je over droomt in je leven verschijnt…moeiteloos en exact zoals jij het je hebt voorgesteld. Kan je dat?

Misschien vind je dat moeilijk om te geloven, maar ik daag je uit om dat splintertje vertrouwen in je zelf te vinden. Dat, nu nog, hele kleine plekje waar jouw licht schijnt en je influistert… het kan, het kan echt!

Natuurlijk is het niet genoeg om op een berg te gaan zitten dromen over wat je wil. De droom is de voorbereiding, de schetsfase. En al jouw gedachten en daden over de droom zijn het uitvoerende deel.

Elke wens, elk verlangen is daar om je te herinneren aan de mogelijkheden die je hebt.

Waar je naar verlangt kun je realiseren… ALTIJD! Ik geloof dat elke droom komt met de mogelijkheden en kansen die nodig zijn om de droom te realiseren in je leven.

Vaak laat je je door onbewuste blokkades tegenhouden, Je durft niet te geloven dat jij dat kan, de mensen om je heen verklaren je voor gek en een dromer (so what!?) en je laat je tegenhouden en blijft vast zitten in een leven dat niet is wat je verdient….

Alles wat je nu in je leven hebt is een resultaat van je eerdere acties en gedachten. Als de resultaten je niet bevallen is het tijd voor andere gedachten en acties 🙂

Aan de slag!

  1. Durf te dromen!
  2. Wees je bewust van je gedachten over de droom/wens/verlangen.
  3. Laat je niet tegenhouden door angsten enDromen is het schetsen van je ideale leven twijfels. “Parkeer” deze gedachten tot na de actie die nodig is.
  4. Bedank de neezeggers en mensen om je heen vriendelijk voor hun zorgen. Vertel ze dat je begrijpt dat ze je willen beschermen, maar dat jij nu toch echt je dromen waar gaat maken….
  5. Onderneem de actie die nodig is
  6. Geniet van het leven dat je voor je zelf hebt gecreëerd

Op 11 november kun je meedoen aan de “Bouw aan je dromen, leef je droom!” dag workshop. Het wordt een bijzondere dag met mooie inzichten en aha momenten. Deze dag kan het begin zijn van jouw verandering en ik zou het super leuk vinden als jij er bij bent!

Alles over deze dag lees je hier.

Wat is jouw allerliefste wens voor jezelf? Ik hoor het graag van je!

Hartelijke groet,

Diana


In mijn praktijk help ik al vele jaren vrouwen met het bereiken en Dianahouden van de balans in het leven. Het is mijn missie om vrouwen te helpen zien en voelen dat het leven zoveel makkelijker, leuker en liefdevoller kan zijn als je durft te vertrouwen op jezelf en je intuïtie. Ik help je om weer van jezelf te gaan houden en jezelf liefde, tijd, aandacht en waardering te geven zodat je niet meer hoeft te zoeken buiten jezelf.

Download hier mijn e book 5 gouden regels voor rust in je hoofd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *