Hoe Eigen Wijs Durf Jij Te Zijn?

Eigenwijsheid of eigen wijsheid?

De vrije wil is een belangrijk onderdeel van ons leven hier op aarde. Het geeft ons de mogelijkheid om lessen te leren en ervaringen op allerlei gebieden op te doen.

De engelen en gidsen die ons omringen helpen ons zo goed als mogelijk en zo ver wij dat toestaan. Vaak denken we dat we het zelf moeten doen. En dat kan ook prima. We zijn allemaal gezegend met onze eigen innerlijke wijsheid.

Uit persoonlijke ervaring kan ik zeggen dat mijn eigenwijsheid mijn eigen wijsheid nog wel eens in de weg zit 🙂

Ik zal het uitleggen. In het verleden, toen ik startte met mijn eigen praktijk had ik het heel druk met healing, zowel op afstand als in de praktijk en channeling. Ik durfde toen nog niet zo goed voor mijn talenten uit te komen en had bedacht dat het goed zou zijn om iets aards ‘erbij’ te doen.

Voor ik het wist zat ik in de molen van diploma’s halen, beroepsregistraties, erkenningen, licenties enz.

Ik was er druk mee en mijn talenten werden nog maar zijdelings gebruikt. Een aantal keren werd me duidelijk (gemaakt) dat mijn weg op het spirituele gebied lag. Inzicht geven in de mogelijkheden die wij mensen hebben, de schoonheid in alle leven laten zien… dat is mijn missie.

Steeds was ik eigenwijs en ging door op de weg die ik bedacht had.

Mijn praktijk liep leeg en de mensen die zich aanmeldden bij mij kwamen voor … ja zeker… healing en begeleiding bij intuïtieve en persoonlijke ontwikkeling.

In mijn hart wist ik het wel, mijn verstand wilde nog even niet meewerken 🙂 en vond nog steeds dat ‘erkende’ dingen beter waren om aan te bieden.

Want ja, healing en channeling zijn nog steeds ‘vaag’ en kwakzalverij voor veel mensen. (meestal als ze nog nooit geweest zijn) En echt opstaan voor mijn talenten dat vond ik nog steeds ‘eng’.

Pas op het moment dat ik ging luisteren naar mijn eigen innerlijke wijsheid. De stem van mijn hart en ziel ging het weer stromen. Ik kon weer luisteren naar de signalen en mijn praktijk bloeide op als nooit te voren.

Ik laat dagelijks aan vrouwen zien dat spiritualiteit een onderdeel is van het leven. Heel concreet, aards en praktisch… niets zweverigs aan.

Ik help vrouwen om inzicht te krijgen in hun talenten en om bewust gebruik te maken van die talenten. Ik laat zien dat in contact met je zelf en de engelen, het universum leven niet zweverig of vaag is, maar juist heel concreet en aards.

Luisteren en handelen naar je eigen wijsheid brengt je naar een heel ander niveau van leven. Met meer vreugde, voldoening en vertrouwen. Volgens mij iets dat iedereen voor zichzelf wil…Spiritualiteit zit voor mij in de gewone dagelijkse dingen. Je hoeft er geen tijd voor vrij te maken….

Misschien herken je het wel? De angst om je zelf te laten zien met al je talenten en schoonheid. En zit je nog helemaal in je eigenwijsheid in plaats van je eigen wijsheid…

Ik nodig je uit om te kijken naar de signalen in je leven. Welke gebieden in je leven stromen, waar loop je vast? Simpeler waar word je blij van?

Ik hoor graag van je! Laat je een reactie achter? Je krijgt altijd een reactie terug 🙂

Delen van dit bericht mag ook, laat je wel een link naar mijn website staan? www.heeldemens.net 

Lieve groet,

Diana

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *