Hé, mooie, lieve vrouw

Heb je het gevoel dat je voor lief genomen wordt, een deel van het meubilair bent en dat niemand je ziet of hoort? Ben je klaar voor een leven waarin je jezelf kan zijn  zonder voorwaarden?

vrij, vol zelfvertrouwen en tijd in overvloed

Herken je onderstaande vragen en is je antwoord op één of meer van deze vragen ja? Dan kan ik je helpen.

 • Heb je het gevoel dat alles wat je doet voor lief genomen wordt?
 • Voel je je onzeker en gefrustreerd, omdat jouw mening niet mee lijkt te tellen?
 • Heb je het gevoel dat je er voor jou beslist wordt wat, wanneer en hoe je iets gaat doen?

Je bent op de goede plek als dit is wat je wel wil:

 • Je zelf zijn overal en altijd, zonder schuldgevoel of schaamte
 • Erkenning en waardering voor de prachtige persoon die je bent
 • Tijd voor jezelf en de dingen die jij graag wil doen
 • Vrijheid om zonder angst jouw mening te delen en te kiezen voor jezelf
 • Zelf de touwtjes in handen hebben over wat je wel en niet wil doen

Een goed gesprek is alles wat je nodig hebt! Een goed gesprek geeft inzichten, geen kant en klare oplossingen. Inzichten brengen je bij antwoorden in je zelf. Oplossingen die vanuit jou zelf komen en je echt verder helpen in je transformatie.

Een goed gesprek is een gesprek van mens tot mens. Het is mijn ervaring dat gehoord en gezien worden het allerbelangrijkste is in het contact tussen mensen onderling. En dat is precies wat ik jou wil laten ervaren. Gehoord en gezien worden, zonder oordeel.

Hi, mijn naam is Diana - je gesprekspartner

Als werkende moeder en mantelzorger ken ik de uitdagingen die ontstaan als je vastloopt door alles dat je moet doen. Ik weet hoe het voelt als er van alle kanten aan je getrokken wordt en je niet of nauwelijks aan je zelf en de dingen die jij wil toe komt. De puzzel met tijd en alles dat van je verwacht wordt kunnen een grote frustratie zijn.

Het duurde even, maar toen ik me realiseerde dat ik wel degelijk invloed heb op hoe mijn dagen gevuld zijn gingen dingen pas echt veranderen. Ik ontdekte dat het mijn keus was om niet te zeggen wat ik dacht of voelde en dat het dus ook mijn keus kan zijn om dat wel te doen. En nog belangrijker misschien wel was de ontdekking dat er niets wereldschokkends gebeurde als ik dat deed 🙂

Sommige mensen begrepen het niet, of wilde dat niet omdat ik niet langer ja en amen zei. Maar de meeste mensen blijken het heel fijn te vinden als je vertelt wat jij vindt of wilt. Een verademing!

Dat gun ik jou ook!

Mijn eigen ervaring neem ik uiteraard mee in ons goede gesprek.

Ik hou van gemak en eenvoud en tijdens het gesprek ga ik dan ook heel goed luisteren naar jou! Wat zijn jouw wensen, waar loop jij tegen aan en vandaar uit gaan we samen kijken naar wat voor jou de beste manier is om dingen anders aan te pakken.

Wat kan een goed gesprek voor jou betekenen?

 • Heel veel inzicht in je zelf en waarom je doet wat je doet (of juist niet doet:) )
 • Herkennen van patronen
 • Je zelf weer de waardering en liefde geven die je verdient
 • Voor jezelf durven kiezen zonder schuldgevoel of schaamte
 • Tijd voor je zelf en de dingen die jij wil in het leven
 • Door nieuwe inzichten andere keuzes maken die passen bij jou en wat jij wil

Lees wat anderen zeggen over een goed gesprek:

"Elke keer als ik het mezelf weer eens te moeilijk maak hoor ik jou zeggen: "Hou het simpel!" en dan kijk ik rustig wat er nou echt aan de hand is"

Soms heb je een sterke wens of droom, maar je hebt werkelijk geen idee hoe je moet beginnen. Dan komt Diana om de hoek kijken. Stap voor stap heeft ze me enorm geholpen de droom concreet te krijgen en er heldere hapklare brokken van te maken. Alle wakken en beren, die ik altijd zag leken weg te zijn, het leek ineens heel realistisch. Helder en concreet heeft Diana me begeleid. Door kritische vragen te stellen, moest ik dieper nadenken over mijn motivatie en angsten. Ik heb het als zeer verhelderend ervaren met heel veel "ohja" momenten.

- Natalia Zijlstra

Daarbij is Diana ook een kei in het je bewust maken van jezelf... wat is jouw keuze, wat wil jij, wat is voor jou het beste...

- Astra Kok

Ik stap bij Diana altijd in een warm bad. De tips en trucs die ik mee krijg zijn altijd direct toepasbaar. Voel me vrij om alles uit te spreken. Voel me begrepen. Dank je wel voor de goede zorgen! Ik raad iedereen naar je toe te gaan!

- Ellen Hulstein

Ik heb ook veel lessen geleerd: ik kan al beter hulp vragen. Ik ben ook gelukkiger. Heb vrede met mezelf. Nu is een relatie niet meer nodig maar ik zal ze ook niet uit de weg gaan, als het een meerwaarde is.

- Hilde

Ik ken Diana alweer een aantal jaren. Met haar manier van coachen weet ze iedere keer die dingen te raken waar je weer een stapje verder mee komt. Ze doet dat op een rustige en liefde volle manier. Je komt dichter bij jezelf en je krijgt een andere kijk op de situatie. Wat heel waardevol is.

- Pauline Brouwer

Voor wie is een goed gesprek?

Lieve vrouw, wij passen bij elkaar als jij, net als ik, 100% toegewijd bent aan jouw geluk. 

Een goed gesprek is geen coaching of therapie, maar het gaat ook niet over koetjes en kalfjes. Het is een gesprek van mens tot mens, hart tot hart. We gaan de diepte in, naar jouw wensen en verlangens voor je zelf in het leven. We halen diep verborgen emoties, gedachten en patronen naar het licht. Je kunt immers pas iets veranderen als je je ervan bewust bent!

Het oude loslaten en het nieuwe omarmen kan confronterend en soms ronduit pijnlijk zijn en het is waar ik je bij ga helpen.

Overzicht van wat je krijgt

 • 1. Een goed gesprek bij mij in de praktijk of op locatie. Van mens tot mens.
 • 2. Een onbevooroordeelde luisteraar met open mind. Alles wat je vertelt is veilig bij mij.
 • 3. Nieuwe inzichten, praktijkgerichte tips en nieuwe energie en enthousiasme om aan de slag te gaan met wat jij wil.

Extra:

 • Je kunt me altijd mailen als je tussendoor ergens tegen aan loopt en even niet meer weet hoe je verder kunt.
 • Mijn hulp aan jou houdt niet op na ons gesprek. Je kunt me altijd mailen met korte vragen. Voor uitgebreide of diepgaande nieuwe vragen maken we een nieuwe (betaalde) afspraak.

Hou het simpel is mijn leefwijze en motto in alle ondersteuning die ik bied. Mijn kracht ligt in het terugbrengen van schijnbaar onontwarbare kluwen emoties en bijkomende omstandigheden naar de basis. Ik help je de kern te zien en vandaar uit andere keuzes te maken die passen bij jou en wat jij wilt in dit leven.

Is een goed gesprek nog een stap te ver voor je? Kijk dan of de dag workshop "Bouwen aan je dromen, leef je droom" iets voor jou is.