Spiritueel Doe Je Niet... Dat BEN Je!

Hoe Je De Signalen Herkent En Weer Leert Luisteren Naar Je Gevoel En De Engelen

 • Mindset

  Je bewustzijn, je gedachten over wat mogelijk is en wat niet bepalen in belangrijke mate hoe je leven eruit ziet. Vertrouwen in je eigen scheppingskracht en de hulp van de engelen.

 • Liefde

  Jij bent de sleutel en de weg naar je Zelf. Door goed geaard te zijn in dit lichaam en leven kan je een helder contact bereiken met het universum en de engelen die klaar staan om je te helpen.

 • Energie

  Energie die stroomt is als puzzelstukjes die in elkaar grijpen. Alles in dit leven is energie. Goed om kunnen gaan met de energie is essentieel om je zelf te kunnen geven wat je verdient en nodig hebt.

Intuïtieve Ontwikkeling

Spiritueel Doe Je Niet.... Dat BEN Je!

Heb jij:

 • Het gevoel dat er meer is dan het blote oog kan zien en zou je dat willen leren kennen?
 • Dat je weet dat iets gaat gebeuren en weet je niet goed hoe je daar mee om kan gaan?
 • Dat je energie van je weg lijkt te stromen in bepaalde situaties en wil je leren hoe je dat kan voorkomen?
 • Het gevoel dat je zoveel meer zou kunnen bereiken als je maar durfde te vertrouwen op je gevoel en intuïtie?
 • De behoefte om de hogere begeleiding in je leven beter te leren kennen en begrijpen?

Dan kan ik je helpen.

Ik kan je laten zien, ervaren en begrijpen hoe je door in contact te staan met je ZELF toegang hebt tot de bron van alle leven en liefde.

We zijn allemaal zielen die tijdelijk in een lichaam hier op aarde onze ervaringen mogen op doen. Verbonden vanuit iets dat zoveel groter is dan wijzelf dat we vaak niet kunnen begrijpen wat dat grotere dan wel is.

Als er dingen plaatsvinden in je leven die je niet begrijpt is het moeilijk om te blijven vertrouwen en geloven dat alles gebeurt met een reden.

Je bent geneigd naar het waarom te zoeken en doet dat vanuit het kleine stukje zicht dat wij als mens hebben. Op dat moment sluit je de belangrijkste bron naar inzicht en begrip af.

Door steeds weer te verbinden met de alles verbindende, universele energie van liefde is het mogelijk om het onzichtbare en ongrijpbare te accepteren voor wat het is.

Als je kunt voelen dat liefde zonder voorwaarden mogelijk is, kun je de mooie en moeilijke momenten accepteren en zien als de lessen die ze zijn. Momenten in je leven die je uitnodigen om verder te groeien in liefde.

Dat betekent niet dat je angst en verdriet of problemen ineens verdwenen zijn of minder pijn doen. Al kan dat zeker wel gebeuren. Het betekent dat jij kunt voelen dat er ook een andere kant is en dat je kunt vertrouwen op de liefde die alom tegenwoordig is... ook als je dat nog niet ziet of ervaart.

Het begint met de liefde voor je zelf. De liefde die je jezelf geeft geef je ook aan anderen. We zijn immers verbonden. Door vanuit liefde te leven nodig je de ander uit om ook vanuit liefde te leven en elkaars boodschap te verstaan.

In het leven zijn vele wegwijzers, al wat wij hoeven te doen is leren hoe we deze wegwijzers herkennen en gebruiken om tot volle bloei te komen.

Door hiernaar te leven zie je al heel snel kleine en grote wonderen op je pad verschijnen. En dat is gewoon leuk 🙂

Wat leer je:

 • Levenshouding. Vertrouwen in jezelf, je intuïtie en de engelen.
 • Aarden, in het hier en nu aanwezig ZIJN.
 • Jezelf beschermen – Het beschermen van je energie is belangrijk, omdat het weglekken van energie klachten kan veroorzaken als (extreme) vermoeidheid e.d.
 • Contact maken Met je ZELF, de wereld om je heen en de bron van liefde en leven.
 • Welke hulpmiddelen zijn er.  (tarot, essentiële oliën, symbolen e.d.) en waarom zou je deze wel of niet gebruiken.
 • Anders kijken naar je leven en de gebeurtenissen in je leven.

Wat krijg je:

 • Hoe je altijd en overal beschikking hebt over de oneindige wijsheid en informatie uit de bron van leven en liefde is te leren. Je hoeft alleen te weten hoe....
 • 4 bijeenkomsten. (Onderwerpen: Aarden, Jezelf Beschermen, Energie, Contact Maken, Mindset)
 • De mogelijkheid om mij via de mail extra vragen te stellen tussen de sessies in.
 • Gerichte oefeningen die je helpen om een zuiver contact tot stand te brengen.

Simpel, eenvoudig, praktisch en concreet. Geen vage poespas, maar direct in je leven toepasbare oefeningen, waarmee je jouw talenten ontwikkelt en waar je de rest van je leven gemak van hebt.

Intuïtieve ontwikkeling is een enorme waardevolle toevoeging in je leven. Je leert weer vertrouwen op je eigen gevoel en intuïtie. Je kunt de serie afspraken alleen of met vrienden boeken.

De bijeenkomsten worden ook gegeven in groepsverband en starten bij minimaal 4 deelnemers.

Vermeld in de mail even of je individueel of in een groep deel wil nemen. Je ontvangt binnen 2 werkdagen informatie en een voorstel voor een datum en tijd van me.