Intuïtief schilderen is luisteren naar wat jouw ziel je vertelt....

Welke Kleuren En Vormen Vertellen Jouw Verhaal?

Intuïtief schilderen is een hele fijne manier om tot de antwoorden in jezelf te komen. Daarnaast is het een goede manier om even heerlijk te ontspannen.

Je bent bezig met vormen en kleuren zonder de druk van presteren. Het hoeft niets te worden en is daarom ook een goede oefening voor de perfectionisten onder ons :)

Alles wat ontstaat is goed en heeft heeft je op enige manier iets te vertellen. Of dat nou is door de kleuren die je verrassen of ontroeren, of door de dingen die je in je schilderij ziet maakt niet uit. Het raakt je omdat het je kern raakt.

Zie hoe jouw verhaal ontstaat

Door de gedachten leeg te maken en vanuit je gevoel de kleuren en vormen laten ontstaan komt er een verhaal op het doek te staan.

Via de kleuren en vormen wordt je geleid naar het antwoord in je zelf. Je krijgt inzicht en een mooi schilderij als ‘beloning’

De workshop Intuïtief schilderen is een heerlijk, ontspannen samen zijn en een ontdekkingsreis langs je innerlijk weten. Je kunt het schilderij maken met een bewuste vraag in gedachten of je kunt het laten ontstaan vanuit het moment.

We starten met een korte ontspanning/ meditatie, daarna ga je schilderen.

Na afloop “lees’ ik je schilderij en bespreken we samen wat het schilderij jou zegt.

Zo ziet een afspraak er uit:

  • Geleide meditatie/ontspanningsoefening
  • Kwasten maar!!!
  • Bespreken van jouw schilderij. Wat zegt het jou, welk gevoel geeft het je en ik geef je mijn overwegingen en gevoel erbij
  • Afsluiten

Deze inspirerende middag is incl. alle benodigde materialen en uiteraard een natje en droogje 🙂

Een tip: Draag oude kleding. We gebruiken acrylverf en deze is niet uit je kleren te krijgen als het eenmaal droog is (en dat is heel snel).

Klik op de button om direct een afspraak te maken!

Ja, ik wil dit!