Kunnen Tarot Kaarten Inzicht Geven In Jouw Situatie?

De Kaarten; Een Engelen Boodschap In Strip Vorm....

De tarot is een eeuwenoude manier om inzicht te krijgen in vragen waar je mee loopt. Het is geen magie, of eigenlijk wel want het blijft bijzonder hoe de juiste kaarten tevoorschijn komen om jou inzicht te geven, maar dat terzijde 🙂

Zo'n 15 jaar geleden maakte ik voor het eerst kennis met de tarot. En zag al snel hoe de kaarten kunnen helpen om zoiets ongrijpbaars als een engelenboodschap zichtbaar te maken. Een kaartlegging met de tarot kaarten is een boodschap van de engelen, ondersteunt door het beeld van de kaarten. Dat is waarom ik bij een consult in de praktijk regelmatig de kaarten erbij pak om te laten zien wat ik door krijg. Het is een hulpmiddel om de informatie die ik door mag geven tastbaarder en daarmee begrijpelijker te maken.

Je kunt met een legging inzicht krijgen in het ontstaan van een situatie én hoe je de situatie kunt veranderen.

Als ik een legging voor je doe lees ik de kaarten intuïtief. Dat betekent dat ik uit ga van wat ik zie en voel bij de kaarten die ik voor je leg.

Zoals met alle hulpmiddelen is ook de tarot een manier om jezelf beter te leren kennen. Het is een leidraad, het laat je zien wat de mogelijkheden zijn. Jij bent echter altijd zelf degene die bepaalt welke keus je maakt.

In mijn praktijk gebruik ik de tarot van de Witches. Prachtige kaarten waar je de betekenis duidelijk in kunt zien.

De tarot kaarten geven duidelijk aan welk pad je kan bewandelen Diana Tins is instaat alles op een professionele manier te vertalen naar het nu dit geeft jou inzicht en steun op de weg die jij aan het bewandelen bent ,bedankt voor de geweldige sessie .

Willem Vellema
Warrior Coaching

 

Een legging geeft inzicht in:

  • De huidige situatie
  • Het ontstaan van deze situatie
  • Het verloop als je niets verandert

Wanneer een kaartlegging?

Een kaartlegging kan helpen om snel inzicht te krijgen in een bepaalde situatie. Je kunt voor de legging een vraag stellen. Je hoeft deze niet aan mij te vertellen. De vraag in gedachten hebben is voldoende. De kaarten zullen het inzicht geven dat je nodig hebt om je vraag te beantwoorden.

Ook als je geen bewuste vraag stelt zullen de kaarten iets vertellen over datgene dat je op dit moment in je leven erg bezig houdt.

Het is nl wat je op dit moment in je leven nodig hebt om op een goede manier verder te kunnen.

Wil jij weten wat de kaarten jou te vertellen hebben? Mail me diana@heeldemens.net dan maken we een afspraak.

Wat krijg je:

Een afspraak duurt max. 2 uur. In deze tijd bespreken we de vragen die je hebt en die eventueel naar aanleiding van de legging op komen. Vaak is het zo dat je bij thuiskomst of wat later... vragen hebt zoals: "Wat zei ze daar ook al weer over?" of "Wat bedoelde ze daar mee?" Deze vragen, die betrekking hebben op de legging kun je via de mail aan me stellen*.

*Voor vragen over andere onderwerpen dan die tijdens de legging besproken zijn of die meer de diepte in gaan en niet met een mail behandeld kunnen worden vraag ik je een nieuwe afspraak te maken.

afspraak maken kaartlegging