Waarom je niets hoeft te creëren!

Zoals je misschien wel weet uit mijn eerdere blogs ben ik een groot fan van eenvoud en gemak 🙂

Je ideale leven creëren lijkt dan ook enorm aantrekkelijk. Als je een beetje rondkijkt op het internet zie je het overal. En ik moet toegeven: “Ik heb er ook aan mee gedaan” Creëer je ideale leven. “5 simpele stappen”  enz. stop met creëren.... kies!

En afgelopen nacht kreeg ik het inzicht 🙂 Wat nou als je niets hoeft te creëren? Creëren impliceert dat je iets ‘moet’ maken. Meestal kost dat (veel) moeite en blijf je in kringetjes rond draaien.

Wat nou als alles er al is en je simpelweg kunt kiezen? Stel je voor dat je in een enorme toonzaal staat en je kunt gewoon kiezen wat jij wel en niet in je leven wil…. Dat je elk moment opnieuw kan kiezen voor het allerbeste.

Uitdagende gedachte toch?

De wetenschap dat ik alleen bewust hoef te zijn van het feit dat ik kan kiezen en vervolgens dat ik dan kan kiezen voor het allerbeste is wat mij betreft een grote openbaring.

Het bevestigt mijn gevoel dat het leven leuk mag zijn 🙂 Dat ik me niet druk hoef te maken over allerlei bijzaken. Het geeft me nog meer vertrouwen in mezelf en dat het nemen van de verantwoording voor mijn keuzes mijn leven vormt zoals ik dat wil.

Kortom ik stop met creëren en begin met kiezen!

Doe je mee? Laat het me weten, dat vind ik leuk 🙂 en ik reageer altijd!


Als jij vanaf nu echte verandering wil in je leven, als je behoefte hebt aan een luisterend oor, klankbord, spiegel, eye openers, liefdevolle confrontatie…Kom langs voor een goed gesprek. Ik ben hier voor je en klaar om jou te ondersteunen bij je transformatie.

Lieve groet,

Diana

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *