Ik ben er klaar mee!

Steeds vaker denk ik na over de ‘ratrace’ waarin we allemaal, ook ik (vaak onbewust) in meelopen. En hoe ik daar niet langer in mee wil gaan. Steeds vaker denk ik dan ook: “Hoe kan ik het anders doen? Hoe kan ik mensen helpen zonder mezelf druk op te leggen van moeten presteren? Hoe kan ik meer mensen bereiken?”

Ik weet dat ik jou alleen kan helpen als je geholpen wil worden. En toch voel ik de druk ontstaan als je (veel) geld aan mij betaalt om je beter te voelen. De waarheid is dat ik geen magische spreuk heb die dat veroorzaakt. De waarheid is dat het pittig hard werken is voor jou! Omdat jij de enige bent die jou gelukkig kan maken.

Ik kan je de hand reiken, je helpen zien waar de obstakels en beperkende gedachten zitten en hoe je daar anders mee om kan gaan. Ik kan je ondersteunen als je het moeilijk hebt, de weg wijzen die je zelf nog even niet ziet… That’s it!

In de afgelopen jaren heb ik al veel vrouwen mogen helpen. En daar ga ik ook gewoon mee door 🙂

Waar ik dan wel klaar mee ben?

Met mezelf de druk opleggen van het moeten presteren. Ik ben klaar met de marketing ‘must do’s’ en marketing content kalenders enz.

Ik ga in de relax stand. De afgelopen jaren heb ik geschipperd met tijd, met mezelf en ik vind het nu wel weer tijd om dat om te draaien.

De afgelopen periode heb ik al een grote verandering door gevoerd. In één van mijn eerdere blogs (zie hier) schreef ik er al over. Mijn agenda wordt ingedeeld in een bepaalde volgorde, nl

  1. Tijd voor mezelf
  2. Tijd voor privé afspraken
  3. Tijd voor werk

En dat is misschien niet de meest winstgevende volgorde 🙂 maar wel één waar ik gelukkig van wordt.

Ik heb gewoon geen zin om veel tijd te steken in het jou overtuigen waarom je juist bij mij een traject zou moeten doen en wat je daar mee zou winnen. Kom gewoon lekker langs voor een gesprek en na dat ene gesprek weet je hoe ik jou kan helpen. In één gesprek kan je nl al heel veel aha momenten en nieuwe inzichten ontvangen.

Mijn tijd is kostbaar en als wij samen een afspraak hebben realiseer ik me terdege dat jij mij jouw kostbare tijd geeft.

Dat jij bereid bent om dat te doen maakt mij dankbaar. En ik beloof je dan ook dat ik volledig en met mijn complete aandacht bij jou en wat jij nodig hebt zal zijn. En van jou verwacht ik hetzelfde.

Je bent van harte welkom en uitgenodigd om langs te komen. Als jij vanaf nu echte verandering wil in je leven, als je behoefte hebt aan een luisterend oor, klankbord, spiegel, eye openers, liefdevolle confrontatie… mail me. Ik ben hier voor je en klaar om jou te ondersteunen bij je transformatie.

Lieve groet,

Diana


Ps. Op 13 januari kun je meedoen aan de “Bouw aan je dromen, leef je droom!” dag workshop. Het wordt een bijzondere dag met mooie inzichten en aha momenten. Deze dag kan het begin zijn van jouw verandering en ik zou het super leuk vinden als jij er bij bent!

Alles over deze dag lees je hier.

Pps. Je kunt ook kiezen voor persoonlijke begeleiding. Je hoeft het niet alleen te doen en je hoeft zeker niet opnieuw het wiel uit te vinden. Ik heb alle valkuilen al van dichtbij gezien en kan jou helpen om ze te vermijden 🙂

Wat is jouw allerliefste wens voor jezelf? Ik hoor het graag van je!

Hartelijke groet,

Diana


In mijn praktijk help ik al vele jaren vrouwen met het bereiken en Dianahouden van de balans in het leven. Het is mijn missie om vrouwen te helpen zien en voelen dat het leven zoveel makkelijker, leuker en liefdevoller kan zijn als je durft te vertrouwen op jezelf en je intuïtie.

Ik help je om weer van jezelf te gaan houden en jezelf liefde, tijd, aandacht en waardering te geven zodat je niet meer hoeft te zoeken buiten jezelf.

Download hier mijn e book 5 gouden regels voor rust in je hoofd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *