Moeiteloos, makkelijk en snel

Moeiteloos, makkelijk en snel lijken wel de kernwoorden die je leven zouden moeten beschrijven. Als je de advertenties mag geloven is alles in het leven zo te bereiken.

Deze woorden worden gebruikt omdat wij er dan fijn op gaan klikken en misschien wel gaan kopen wat de advertentie aanbied. Of het nou een product of dienst is, maakt niet zo veel uit.

Het belooft gemak en snel resultaat en dat is wat we willen…

want we hebben geen tijd…althans dat denken we….

Hoe belangrijk is moeiteloos, makkelijk en snel nou echt? Sommige dingen in het leven hebben wat meer tijd nodig. Waarom voel je zo’n gevoel van haast?

Ik vraag het me regelmatig af en een echt antwoord heb ik er ook niet op 🙂 Sinds ik geen horloge meer draag ervaar ik nauwelijks meer een gevoel van haast.

Zou er een verschil in voldoening zijn als je een taak volbrengt na hard werken en veel moeite of moeiteloos en snel? En waarin zit dat dan? Is dat”ik heb hard gewerkt dus ik mag tevreden zijn” of “het is te makkelijk, eigenlijk ‘mag’ ik niet tevreden zijn”  Is de beste manier om iets te doen niet jouw eigen manier?

Dit soort onderwerpen bespreek ik graag met je tijdens de inspiratie avonden… 

Zelf ben ik een groot en enthousiast voorstander van gemak. Moeiteloos, makkelijk en snel is voor mij dus al snel interessant 🙂 Want waarom zou je moeilijk doen als het dus ook makkelijk kan.

Mijn ervaring is dat alles inderdaad makkelijk kan zijn. Ook dat je daar wel wat dingen voor mag doen…

Dingen als vertrouwen hebben, geloven in je zelf en je gevoel volgen. En dat kan zo ontzettend eng zijn. De tekst moeiteloos, makkelijk en snel suggereert dat we die stap over de angst kunnen overslaan.

En dat mijn lieve vrienden is onzin! Alleen jij kunt de moed verzamelen om die stap te zetten. Alleen jij hebt de kracht om elke verandering in je leven moeiteloos, makkelijk en snel te laten verlopen.

Ik kan en wil je graag helpen, toejuichen en ondersteunen, zodat jij de kracht in jezelf her ontdekt en gaat gebruiken.

Je bent van harte welkom en uitgenodigd om langs te komen. Als jij vanaf nu echte verandering wil in je leven, als je behoefte hebt aan een luisterend oor, klankbord, spiegel, eye openers, liefdevolle confrontatie… mail me. Ik ben hier voor je en klaar om jou te ondersteunen bij je transformatie.

Lieve groet,

Diana


Ps. Op 13 januari kun je meedoen aan de “Bouw aan je dromen, leef je droom!” dag workshop. Het wordt een bijzondere dag met mooie inzichten en aha momenten. Deze dag kan het begin zijn van jouw verandering en ik zou het super leuk vinden als jij er bij bent!

Alles over deze dag lees je hier.

Pps. Je kunt ook kiezen voor persoonlijke begeleiding. Je hoeft het niet alleen te doen en je hoeft zeker niet opnieuw het wiel uit te vinden. Ik heb alle valkuilen al van dichtbij gezien en kan jou helpen om ze te vermijden 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *