Een nieuw begin

In november nam ik het drastische besluit om per direct al mijn werkzaamheden voor onbepaalde tijd stop te zetten.

Alle afspraken afgezegd en de agenda helemaal leeg gemaakt. De reden dat ik dat deed was een duidelijk signaal dat mijn lichaam mij gaf. Een teken dat wat ik deed niet (meer) in overeenstemming was met wat ik echt wil in dit leven. De reacties op mijn beslissing waren zonder uitzondering positief. Niet dat mensen blij waren met mijn beslissing 🙂 maar wel dat ze het dapper vonden dat ik dit deed. Het was niet dapper, het was noodzakelijk!

Wat al die reacties mij wel vertelden was dat heel veel mensen stiekem dezelfde beslissing zouden willen nemen…..

Hun steun deed me goed. Want onbewust was het toch wel een grote stap om zomaar alles stop te zetten (en dus ook geen inkomen meer te hebben)

In de afgelopen maanden heb ik me weer en nog meer gerealiseerd hoe belangrijk het is om te doen wat je echt graag doet. Dat dat is waar je energie van krijgt en blij van wordt. Ik heb me heerlijk op het tekenen en schilderen gestort en ben zo blij dat ik deze hobby weer heb opgepakt. De voldoening als het lukt zoals ik in gedachten had en het besef dat iets dat in eerste instantie niet lijkt te lukken gewoon heel erg mooi wordt als je gewoon doorgaat.

Het tekenen geeft me heel veel vreugde en mooie inzichten.

Na deze periode van stilte wil ik je bedanken met dit korte berichtje. Bedankt voor je begrip.

Ik hoop in februari weer rustig aan te starten met alle leuke, mooie en bijzondere dingen die ik mag doen. En natuurlijk hoop ik jou dan ook weer te ontmoeten 🙂

Je bent van harte welkom voor een kaartlegging, intuïtief schilderen of intuïtieve ontwikkeling afspraak.

Lieve groet,

Diana

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *