Over Mij

Mijn naam is Diana en sinds 2002 werk ik in mijn eigen praktijk “Heel De Mens”. Diana

Ik help vrouwen die het gevoel hebben geen tijd voor zichzelf te hebben. Vrouwen die zichzelf kwijt zijn geraakt in de hectiek van alle dag. Vrouwen die  worstelen met het vinden en bewaren van de balans tussen werk, relatie en gezin.

Tijdgebrek omdat er altijd wel iets is dat ‘moet. Onzekerheid of je het wel goed doet. Schuldgevoel omdat je toch een keertje nee zegt…

Als werkende moeder, partner en mantelzorger ken ik deze uitdagingen als geen ander.

Je leeft je leven, maar de bezieling is er niet meer

Opeens voel je dat je iets mist.   Tijd om het roer om te gooien…

In mijn praktijk bied ik een veilige plaats waar je gehoord en gezien wordt. Ruimte om jezelf te herontdekken en te ZIJN.

Waar je emoties er mogen zijn en de verwondering over je eigen kracht en het mooie mens dat je bent je laten stralen.

Ik help je weer zien en voelen wat jij wilt in dit leven en hoe je dit kunt bereiken.

Als werkende moeder en mantelzorger ken ik de realiteit van het altijd bezig zijn met en voor anderen. Ik weet hoe het voelt als je iedereen blij en tevreden wilt houden en het gevoel van onvrede dat ontstaat doordat je je Zelf niet meer geeft wat nodig is.

Vanuit mijn verlangen om “iets” te veranderen, wat het was wist ik nog niet, ging ik op onderzoek. Ik wilde weten waarom ik steeds weer de gene was die voor iedereen bezig was en daardoor geen tijd voor mezelf had. Ik leerde weer luisteren naar mijn hart en mijn intuïtie.

Die inzichten deel ik graag met jou, omdat het me aan het hart gaat als ik vrouwen als jij zie worstelen met tijdgebrek, niet voldoende waardering en laag zelfvertrouwen.

Als jouw coach begeleid ik je naar meer rust, balans en zelfvertrouwen. Ik help je herinneren waar het om gaat: Houden van je ZELF, je zelf waarderen en de aandacht geven die je verdient. Gewoon omdat je bent wie je bent. Omdat het soms zo lastig is om te blijven geloven dat je prima bent zoals je bent, met al je sterke en minder sterke eigenschappen. Ik help je om gebruik te maken van alle hulp bronnen die je ter beschikking staan, zodat je weer durft te geloven in je zelf en vertrouwen durft te hebben in dat gene dat jij voelt.

De start van mijn werkende leven was in het bank- en verzekeringswezen. Van daar uit heb ik mijn analyserend vermogen ontwikkeld. Een handig stuk gereedschap in mijn huidige werk 🙂 Na de geboorte van mijn kinderen ben ik een groot aantal jaren thuis mama geweest. Deze periode heeft me geleerd dat alleen ik zelf mijn leven kan bepalen. En hoe er altijd signalen zijn die de weg wijzen naar wat voor mij het beste is om te doen op dat moment. Je kunt het spiritueel noemen…. in mijn visie is ‘het spirituele’ niets meer of minder dan het leven zelf. De kracht en stroom van overvloed die ontstaat als je doet waar je blij van wordt is enorm. En dat is wat ik iedereen die bij mij komt mee wil geven.

Mijn lijfspreuk is Hou Het Simpel. Er is geen vraag zonder antwoord, geen uitdaging zonder oplossing zelfs als stil ZIJN het enige is dat je kunt doen.

In mijn praktijk werk ik intuïtief, vanuit mijn eigen ervaring en talenten. En ik kan nu na al die omzwervingen en verstoppen van mezelf zeggen dat ik nu doe wat voor mij is weggelegd en wat ik voor mezelf wil in dit leven. En het wordt alleen maar mooier!

Wat anderen zeggen over mij:

Soms heb je een sterke wens of droom, maar je hebt werkelijk geen idee hoe je moet beginnen. Dan komt Diana om de hoek kijken. Stap voor stap heeft ze me enorm geholpen de droom concreet te krijgen en er heldere hapklare brokken van te maken. Alle wakken en beren, die ik altijd zag leken weg te zijn, het leek ineens heel realistisch. Helder en concreet heeft Diana me begeleid. Door kritische vragen te stellen, moest ik dieper nadenken over mijn motivatie en angsten. Ik heb het als zeer verhelderend ervaren met heel veel “ohja” momenten.

– Natalia Zijlstra

Daarbij is Diana ook een kei in het je bewust maken van jezelf… wat is jouw keuze, wat wil jij, wat is voor jou het beste…

– Astra Kok

Ik stap bij Diana altijd in een warm bad. De tips en trucs die ik mee krijg zijn altijd direct toepasbaar. Voel me vrij om alles uit te spreken. Voel me begrepen. Dank je wel voor de goede zorgen! Ik raad iedereen naar je toe te gaan!

– Ellen Hulstein

Ik heb ook veel lessen geleerd: ik kan al beter hulp vragen. Ik ben ook gelukkiger. Heb vrede met mezelf. Nu is een relatie niet meer nodig maar ik zal ze ook niet uit de weg gaan, als het een meerwaarde is.

– Hilde

Ik ken Diana alweer een aantal jaren. Met haar manier van coachen weet ze iedere keer die dingen te raken waar je weer een stapje verder mee komt. Ze doet dat op een rustige en liefde volle manier. Je komt dichter bij jezelf en je krijgt een andere kijk op de situatie. Wat heel waardevol is.

– Pauline Brouwer

0 gedachten over “Over Mij