Help, ik ben paranormaal!

Help, ik weet, hoor, zie dingen!

Te zien wat het blote oog niet kan zien, te horen wat niet gezegd wordt, te weten wat je niet weten kunt en te voelen wat een ander voelt.

Het valt onder de noemer paranormaal en kan behoorlijk intimiderend zijn. Of zoals een cliënt van me ooit zei: “it freaks me out!”

En dat is begrijpelijk. Ik bedoel maar; in de gemiddelde film waar paranormale gebeurtenissen in voorkomen wordt dit als iets engs en niet zo fijn voorgespiegeld. De realiteit is gelukkig anders.

Paranormaal betekent strikt gezien Naast het normale. En dat is waar het misgaat. Dingen kunnen zien, horen, weten en voelen die anderen (nog) niet zien, horen, weten of voelen is normaal. Het betekent alleen dat jij net iets gevoeliger bent dan die ander….

Ik herinner me nog goed de allereerste keer dat ik een gesprek had met mijn gids. Eerst dacht ik dat ik in mezelf zat te praten 🙂 Tot er dingen gezegd werden die ik nooit zou zeggen en op de muur een soort van licht eclips verscheen die heel snel bewoog.

Mijn tweede gedachte was: “Het gaat niet goed met me :)”

Dit is inmiddels zo’n twintig jaar geleden en het gaat nog steeds prima met me.

In de huidige tijd waarin de sluiers steeds dunner worden ervaren steeds meer mensen dingen die ze niet kunnen verklaren.

Wat gebeurt er nou eigenlijk?

We zijn allemaal deel van een groter geheel en allemaal verbonden met elkaar. Alles is energie in meer of minder vaste vorm.

Het is heel simpel. Dat je iets niet kan zien betekent niet dat het er niet is. Het schip dat achter de horizon verdwijnt is niet weg, je ziet het alleen niet meer. De radio die bij de buren aanstaat geeft geluid ook al is het buiten het bereik van jouw gehoor .. enfin je begrijpt wat ik wil zeggen.

Buiten onze fysieke waarneming is er een hele wereld die nog niet iedereen kan waarnemen. Als jij dit wel waar neemt betekent dat simpelweg dat je antenne wat gevoeliger is afgesteld.

Het kunnen waarnemen van dat wat niet fysiek waarneembaar is noemen we dan helder horen, zien, voelen, weten oftewel paranormaal.

Persoonlijk zie ik het als een enorme verrijking van je leven als je toegang hebt tot deze niet zichtbare werkelijkheid. Op alle gebieden in je leven kan het een grote verandering te weeg brengen.

Het allerbelangrijkste dat je echt moet weten als je dingen ervaart is dat je altijd in gedachten houdt dat JIJ de baas bent over jouw leven!


In mijn praktijk help ik vrouwen om weer meer in zichzelf te geloven en op hun gevoel te vertrouwen. Eenvoud en “hou het simpel” zijn vaste waarden in mijn benadering. Ben jij geïnteresseerd in versimpeling van jouw leven? Wil je wel eens weten wat jij kunt bereiken als je je gevoel durft te volgen?

Mail me 🙂 dan maken we een afspraak en dan ga ik jou helpen om weer naar je zelf te gaan luisteren. diana@heeldemens.net

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *