Het gaat nooit echt over tijd

De gesprekken in mijn praktijk gaan vaak over tijd…. om precies te zijn,  het gebrek aan tijd….

We moeten zoveel en het lijkt wel hoe voller je agenda, hoe meer je ‘erbij hoort’. En ondertussen voel je dat het ergens vreselijk mis gaat. Je voelt je moe, ondergewaardeerd en heen en weer getrokken tussen wat je denkt te moeten en wat je echt zou willen.

En meestal verliest wat jij echt zou willen…. tenminste dat is wat ik vaak hoor in de gesprekken.

Waarom zijn we met zijn allen zo druk om aan de buitenwereld te laten zien hoe druk we zijn terwijl we van binnen een beetje dood gaan?

Willen we zo graag laten zien dat we geliefd zijn, dat iedereen ons nodig heeft en een beroep op ons doet? Of nemen we onszelf in de maling en offeren we ons op omdat we dan denken dat we geliefd en gewaardeerd worden om alles wat we doen? Tijdgebrek

Zelf vind ik dat een hele interessante vraag 🙂 en ik denk daar ook regelmatig over na.

Want wat ik uit al die gesprekken inmiddels heb geleerd is dat het NOOIT echt over tijd gaat! Iedereen heeft evenveel tijd in de dag. En als het over tijd zou gaan zou iedereen tijd te kort komen. Het gaat erom wat je doet met je tijd.

Vul je je de tijd met dingen die je hart laten zingen? Of vul je de tijd met dingen die je hart verzwaren? Aan jou de keus.

Het gaat over hoe jij jezelf waardeert en wat jij jezelf gunt. Kies je voor de dingen die je hart laten zingen dan zal de rest van je leven ook een hele andere wending krijgen 🙂 En ik nodig je van harte uit om te kiezen voor genieten.

Ik zou het leuk vinden als je me laat weten hoe jouw leven verandert is als je dat doet!

Liefdevolle groet,

Diana

Ps. Heb jij je al aangemeld voor de “Bouw aan je dromen, leef je droom!” dag workshop op 11 november? Dat kan hier

Eén hele dag vol mooie, nieuwe inzichten en aha momenten. Na deze dag kijk je anders naar je zelf, je keuzes en de resultaten in je leven 🙂


In mijn praktijk help ik al vele jaren vrouwen met het bereiken en Diana Tins - van Sandwijkhouden van de balans in het leven. Het is mijn missie om vrouwen te helpen zien en voelen dat het leven zoveel makkelijker, leuker en liefdevoller kan zijn als je durft te vertrouwen op jezelf en je intuïtie. Ik help je om weer van jezelf te gaan houden en jezelf liefde, tijd, aandacht en waardering te geven zodat je niet meer hoeft te zoeken buiten jezelf.

Download hier mijn e book 5 gouden regels voor rust in je hoofd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *