Waarom Jij Geen Tijd Voor Je Zelf Hebt…

Eén van de belangrijkste dingen in je leven is het gevoel dat je er mag zijn. Dat je dingen doet waar je blij van wordt en waar je plezier in hebt.

Tenminste dat is hoe ik het zie en voel 🙂tijd voor je zelf met koffie en een boek

 “Ik Ben Het Niet Waard Om Tijd Voor Te Nemen…..”

Dat is wat je eigenlijk zegt als je zegt dat je echt geen tijd hebt. Alles wat je bedenkt, alle zogenaamde goede redenen die maken dat je niet aan jezelf toe komt zijn excuses!

Zo dat is er uit….

Het klinkt misschien wat hard, maar ik zie het regelmatig in de praktijk. Vrouwen die maar door blijven gaan, omdat ze denken dat ze dat moeten, dat het van ze verwacht wordt.

Waarom kies je ervoor om altijd druk te zijn:

  • Ben je bang voor de stilte en de emoties die daarbij wel eens boven zouden kunnen komen drijven?
  • Ben je bang voor de reactie van anderen die ineens niet meer alles bij jou neer kunnen leggen en zelf verantwoording voor hun leven moeten gaan nemen?

Als je de keus hebt tussen je leven anders inrichten of niet lekker in je vel zitten, wat doe je dan?

Het lijkt een eenvoudige keus en je eerste reactie zal misschien zijn: “Mijn leven anders inrichten natuurlijk” En toch is dat in de praktijk vaak anders.

Daarom is het belangrijk dat je weet waarom je kiest om druk bezig te blijven. Ik vraag je daarom nu:

Wat is jouw antwoord? Waar ben jij bang voor?

Ik hoor het graag van je. Je kan je reactie hieronder achter laten, ik reageer altijd 🙂

Lieve groet,

Diana


In mijn praktijk help ik al vele jaren vrouwen met het bereiken en houden van de balans in het leven. Het is mijn missie om vrouwen te helpen zien en voelen dat het leven zoveel makkelijker, leuker en liefdevoller kan zijn als je durft te vertrouwen op jezelf en je intuïtie. Ik help je om weer van jezelf te gaan houden en jezelf liefde, tijd, aandacht en waardering te geven zodat je niet meer hoeft te zoeken buiten jezelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *